Workshops

Vind jij het ook belangrijk om mee te bewegen met de ontwikkelingen binnen jouw organisatie en je vak? Boek dan naast je Congres- en Expo-bezoek ook een workshop. Deze zijn er volledig op gericht om jouw toegevoegde waarde te versterken en je vakbekwaamheid te vergroten. Je hebt de keuze uit maar liefst 12 populaire workshops.

Let op: wanneer een workshop in de ochtend op 'Volgeboekt' staat dan kan er mogelijk nog plek in de middag zijn en andersom.

Ben je abonnee van Management Support Magazine of de Vakbase? Dan ontvang je korting! Je betaalt voor een workshop geen € 275,- maar € 245,-!

Hoe zie jij de toekomst van je vak?

13 November gaat het gratis congres op Management Support Live! over de toekomst van jouw vak. Hoe zie jij die toekomst? Kom naar Management Support Live en vertel het ons.

Durf je dat voor de camera? Meld je dan hier aan. Na de opname ontvang je als beloning een gratis jaarabonnement op Management Support Magazine! Aanmelden.

Stel je persoonlijke programma samen

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.